header-img

Служба за специјалистичке делатности

Служба пружа свеобухватну специјалистичку делатност за области интерне медицине, офтамологије, оториноларингологије.

Користимо савремену медицинску технологију на којој ради стручни кадар који је кроз континуиране медицинске едукације у тренду са најновијим медицинским протоколима и процедурама у вези лечења и дијагностике.

 

Офталмологија

Одељење офталмологије се бави превенцијом, дијагностиком и лечењем стања и болести везаних за орган вида – око и код деце и код одраслих. Одељење је лоцирано у здравственом објекту у Гроцкој.
Служба ради понедељком после подне, а осталим радним данима пре подне.

Сем куративних прегледаг, наши офталмолози превентивно прегледају децу у четвртој години живота у циљу раног откривања и лечења слабовидости и разрокости, и затим настављају са превентивним прегледима предшколске деце и деце у четрнаестој години живота.

 

Оториноларингологија

ОРЛ одељење се бави дијагностиком и лечењем болести уха, носа и грла деце и одраслих, као и превентивним прегледима предшколске деце у циљу раног откривања наглувости.
Одељење ОРЛ поседује опрему, која омогућава комплетан ОРЛ преглед и дијагностику,уз максималан конфор и безбедност пацијента.
Одељење је лоцирано у здравственом објекту у Винчи.
Служба ради понедељком после подне, а осталим радним данима пре подне.

 

Интерна медицина

Одељење интерне медицине се бави дијагностиком и лечењем широког спектра болести из области интерне медицине. Одељење је лоцирано у четири здравствена објекта: : Гроцка, Калуђерица, Винча и Врчин.

У оквиру Одељења интерне медицине ради се дијагностика ради превенције и лечења кардиоваскуларних болести .

Од изузетног значаја је Саветовалиште за дијабетес кгде пацијенти могу проверити гликемију и добити савете о исхрани и стилу живота, а такође се одржавају тематска предавања и радионице намењене оболелима од дијабетеса и заинтересованом грађанству.

 

Руководство:

Одговорна сестра

lekar_img

Весна Ранковић